Geniet tijdens een stedentrip naar Barcelona

Kies je voor een stedentrip Barcelona uit? Dan ga je een heerlijke tijd tegemoet, aangezien het klimaat er een groot deel van het jaar goed is. Dit betekent dat je er veelal in een T-shirt en een korte broek rond kunt lopen, ook wanneer het weer in Nederland al iedere dag een beetje meer grijs en grauw wordt. Het is wat dat betreft dan ook een uitstekend idee om voor een stedentrip Barcelona uit te zoeken, ondanks dat het niet de hoofdstad van Spanje is. Barcelona heeft namelijk alles: cultuur, mooi weer, heerlijk eten en talloze bezienswaardigheden.

Werk van Gaudi

Zodra je voor een stedentrip Barcelona uitkiest kun je er bijna zeker van zijn dat je behoorlijk wat werk van Gaudi zal gaan zien. Veel toeristen trekken graag naar het park Guëll en genieten daar van al het moois dat er te bezichtigen valt. Daarnaast zijn er diverse musea beschikbaar en heb je de mogelijkheid om naar het werk van Dali te kijken. Wil je aan de andere kant liever naar het Camp Nou van FC Barcelona, of voel je meer voor het voormalig Olympisch Dorp? Er zijn mogelijkheden te over, dus kies voor een stedentrip Barcelona en weet je verzekerd van een heerlijke tijd.

Winkelen en eten

Uiteraard kun je tijdens de stedentrip naar Barcelona ook uitstekend winkelen en heel lekker eten. De Spanjaarden staan bekend om hun tapas, maar gaan daar duidelijk op een andere manier mee om dan hoe we dat hier in Nederland doen. Verwacht er niet voor 21:00 uur aan tafel te gaan en gebruik de rest van de avond om heerlijk met elkaar van het eten te genieten. Kies voor een stedentrip Barcelona uit en laat je onderdompelen in de lokale cultuur, om er een heerlijke tijd te hebben die je niet zomaar meer zal vergeten.