Bezienswaardigheden in Barcelona

Weekendje Barcelona: bezienswaardigheden in Barcelona

Het mooie Barcelona staat garant voor een heerlijke ervaring. bezienswaardigheden in BarcelonaAls jij een weekendje Barcelona wilt bezoeken, dan zijn er vele bezienswaardigheden in Barcelona die je kan bezoeken. Ons advies is om dit lekker op je gemak te gaan doen. Neem je tijd, struin door de mooie straten en geniet van de stad, haar mensen, de prachtige omgeving en natuurlijk de bezienswaardigheden in Barcelona.

Vergeet natuurlijk niet om ergens te gaan zitten, een lekkere cava te nemen en te genieten van de talloze tapas die je in de barretjes kan uitkiezen.

Bezienswaardigheden van Barcelona

Barcelona is uitgestrekt, maar voor een groot deel toch goed beloopbaar. Vanaf de Ramblas kan je uitstekend diverse afslagen nemen en zo de stad ontdekken. Wellicht kom je dan bij een van de volgende bezienswaardigheden in Barcelona:

Bekijk de bezienswaardigheden van Barcelona op je gemak. Het is niet erg als je in je weekendje Barcelona niet alles hebt kunnen zien. Barcelona is namelijk een stad waar je makkelijk nog vaker naar toe zou kunnen gaan. Beter alles op je gemak bekijken en genieten van al het mooie dat deze stad te bieden heeft, dan haasten en achteraf ontevreden terug kijken.

Barcelona kan je uitstekend bezoeken voor een citytrip. Je vliegt eenvoudig vanaf Schiphol, Eindhoven of luchthavens in Duitsland (Dusseldorf of Niederrhijn) voor relatief weinig geld naar deze mooie stad. Vliegtickets Barcelona, hotels Barcelona of appartementen in Barcelona kan je uiteraard prima zelf regelen. Wanneer je dit zelf regelt, scheelt het vaak ook nog behoorlijk in de kosten van jouw weekendje Barcelona. Heb je daarmee al weer de kosten van enkele bezienswaardigheden terugverdiend…. Voor scherp geprijsde tickets Barcelona kan je ook het aanbod bij KLM bekijken.