Uitgaan tijdens een weekendje Barcelona

Wil je tijdens een weekendje Barcelona graag een keer goed uitgaan? Je hebt hier een aantal verschillende mogelijkheden voor, van het ware nachtleven tot aan de clubs waar je onder het genot van een hapje en een drankje op een meer relaxte manier kunt genieten. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de Carpe Diem Lounge Club. Dit is een club die sinds 2003 bestaat en regelmatig grote feesten geeft. Tijdens een weekendje Barcelona heb je er de mogelijkheid om een keer goed uit je dak te gaan.

Grote discotheken

Ook de City Hall behoort tijdens een weekendje Barcelona tot de aanraders, aangezien dit een heel moderne club is waar voor het jongere publiek houdt van een avond die tot in de kleine uurtjes door zal gaan. Aan de andere kant kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Shoko, aangezien ook dat een trendy club is waar steeds meer van de Catalanen naartoe trekken.

Wil je het aan de andere kant juist iets rustiger aanpakken? Kies dan voor de QBar in een heel huiselijke sfeer, of de Zelig die veel van de Spanjaarden aandoen voordat ze tijdens hun weekendje Barcelona uit zullen gaan.

Uitgebreid uit eten

Wil je wel graag een weekendje Barcelona boeken, maar hoeft het uitgaan daar niet per se onderdeel van uit te maken? De Spanjaarden staan er daarnaast om bekend dat je er heerlijk kunt eten. Geniet een avond lang van de tapas, waarmee je pas rond een uur of 21:00 mee zal beginnen. Eet aan het eind van de middag nog iets kleins, zodat je vervolgens de rest van de avond kunt gebruiken om van het eten te genieten. Uiteindelijk kun je tijdens een weekendje Barcelona altijd nog even de stad in gaan, maar je kunt ook lekker het best van je hotel induiken.