Hotels

Hotels Barcelona: zoek en boek hotels in Barcelona

Ben jij van plan om binnenkort een weekendje Barcelona te bezoeken en wil je jouw stedentrip helemaal zelf regelen? Dan is het zeker handig om alvast een leuk hotel in Barcelona uit te zoeken.

Er zijn veel hotels in Barcelona en (zo lijkt het) even veel aanbieders. Op deze pagina vind je een aantal mooie hotels en daarnaast aanbieders van hotels in Barcelona. Een leuk hotel in Barcelona boek je al vanaf €30 per nacht. Prijzen zullen uiteraard varieren afhankelijk van de wensen die jij hebt.

Hotels Barcelona: aanbieders van hotels in Barcelona

Er zijn veel aanbieders van hotels in Barcelona. Wij merken altijd dat we het prettig vinden om zo veel mogelijk hotels te kunnen vergelijken. Het beste kan je
dit volgens ons bij Booking.com doen. Met deze aanbieder hebben wij goede ervaringen en beide partijen bieden ongeveer dezelfde hotels tegen vergelijkbare prijzen.

Hotels Barcelona: hoe vind ik leuke hotels in Barcelona?

Een leuk hotel in Barcelona vinden is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eisen en wensen. Zo kan de locatie van het hotel erg veel uit maken. Dit bepaalt namelijk mede of je veel te voet kan doen, of dat je afhankelijk bent van vervoer per auto, bus of metro.

Het aantal sterren dat een hotel heeft kan ook meespelen in je keuze voor een hotel. Hoe meer sterren, hoe luxer het hotel meestal is. Een ander belangrijk criterium is de prijs. Deze wordt vaak mede bepaalt door locatie en aantal sterren. Je kan in Barcelona hotels of hostels vinden vanaf €30 per nacht. Het is alleen de vraag of een dergelijk hotel voldoet aan jouw eisen. Dit is en blijft een persoonlijke afweging voor iedereen.

Een alternatief voor een hotel is het boeken van een appartement in Barcelona.

Hotels Barcelona: leuke hotels in Barcelona

  • hotels BarcelonaHet Turo’ de Vilana hotel in Barcelona wordt hoog gewaardeerd door haar gasten. Een kamer kost ongeveer €100 per nacht, maar soms heeft men leuke acties waardoor deze prijs lager is. Bekijk de actuele prijzen van dit hotel op de site van de aanbieder

 

 

 

  • Het Hotel Laumon in Barcelona is gunstig gelegen, dichtbij de Sagrada Familia.hotels Barcelona Het driesterren hotel heeft diverse faciliteiten en is in vergelijking met andere hotels niet duur. Voor een kamer betaal je rond de €50 per nacht. Actuele prijzen en aanbiedingen voor hotelkamers in dit hotel vind je op de site van de aanbieder